terug naar het Brandweer & Ambulance

Pneumatic

De Pneumatic Grabber®
Vandaag de dag is er een uitwisselbaar afzuigsysteem om, in elke kazerne, uitlaatgassen te verwijderen. In combinatie met de verschillende voordelen van de Pneumatic Grabber® en de mogelijkheid om een gebruiksvriendelijk en professioneel systeem in uw kazerne te hebben, maakt de keuze makkelijk.
Een toonaangevend systeem waarmee overal ter wereld de emissie van hulpverleningsvoertuigen onder controle wordt gehouden.
 
Het Pneumatic Grabber® systeem is het voorkeurssysteem voor brandweerkazernes en garages waar voertuigen achteruit inrijden, en is ontworpen voor aansluiting op elk type uitlaatpijp, terwijl vrijwel 100% van de uitlaatgassen wordt afgevangen. Het systeem is geschikt voor aansluiting op één enkel voertuig dat de garage achteruit inrijdt, waarbij de uitlaatpijp van het voertuig zich binnen 12 meter vanaf de deur bevindt. Dit is een volautomatisch systeem, inclusief activering van een ventilator, en ontkoppeling van het systeem wanneer de auto de garage verlaat. Het systeem voldoet volledig aan de voorschriften, en het voertuig wordt in één stap op het systeem aangesloten wanneer het de garage inrijdt. Als u op zoek bent naar een uitlaatgasverwijderingssysteem dat u kunt aansluiten bij de deur voordat het voertuig de garage inrijdt en dat automatisch wordt losgekoppeld als het voertuig de garage verlaat, dan kunt u niet om dit systeem heen.

klik HIER om èèn van de afgeronde projecten te bekijken waarbij Overlander het Pneumatic Grabber Systeem heeft geïnstalleerd.