Jos van Boxtel Schadenet - ’s-Hertogenbosch
terug naar referenties

Jos van Boxtel Schadenet - ’s-Hertogenbosch

Autobedrijf Jos van Boxtel 's-Hertogenbosch is onderdeel van de Jos van Boxtel Groep met diverse vestigingen van de merken Toyota, Suzuki, Nissan, Mitsubishi en Kia. Afgelopen jaren hebben wij al diverse Airco service apparaten mogen leveren aan de diverse vestigingen en nu ook afgelopen week aan het schadebedrijf, Jos van Boxtel Schadenet te ’s-Hertogenbosch.
Na een uitvoerige demonstratie en instructie van het apparaat Condor Simal R1234-YF is men ook bij het schadebedrijf nu klaar voor de auto’s met het nieuwe type koudemiddel.

Het aircoservice apparaat heeft een stap voor stap begeleiding van slimme software. Dit zorgt er mede voor dat een monteur met weinig airconditioning ervaring zonder zorgen de machine kan aansluiten en bedienen.

Speciale kenmerken:

• Olie en UV vloeistofvoorraad in een van de buitenlucht afgesloten reservoir.
• Duidelijk geschreven software voert u stap voor stap door het menu heen.
• Standaard printer voor rapportage, inclusief temperatuur/druk diagram

  Technische specificaties
Hybride functie : ja
Werking : vol automatisch
Gastank inhoud : 22 kg.
Slanglengte : 3 meter
Menu : Nederlands
Voldoet aan de standaard : SAE J2788 en SAE    2099

Art. nr. 626058

Bedrijfsprofiel:
Bij Schadenet Jos van Boxtel kunt u als particuliere en zakelijke rijder terecht voor elk schadeherstel aan uw auto. Wij verzorgen het totale traject en regelen ook de administratie en financiën voor u. Onze missie is u goed van dienst zijn en snel weer op weg te helpen.
Jos van Boxtel Schadenet is onderdeel van de Jos van Boxtel Groep met diverse vestigingen van de merken Toyota, Suzuki, Nissan, Mitsubishi en Kia.

Website: www.josvanboxtel.nl/josvanboxtelgroep/

Namens het hele team van Overlander wensen wij Schadenet Jos van Boxtel veel werkplezier met de nieuwe aircoservice apparaat!