Van der Horst Aanhangwagens BV Montfoort
terug naar referenties

Van der Horst Aanhangwagens BV Montfoort

Van der Horst Aanhangwagens BV Montfoort koopt Ravaglioli hefbruggen!

Een mooi familiebedrijf welke opgericht is in 1948 en in der jaren uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw van diverse aanhangwagens en paardentrailers. Het bedrijf kent alleen maar kwaliteit en voorziet zijn klanten van een goede service.

Twee goede redenen waarom het bedrijf voor Overlander BV koos voor de levering van hefbruggen voor het heffen van de diverse aanhangwagens.

Vanwege vloerverwarming in de vloer is er gekozen om twee werkplekken te voorzien van een dubbele 2-koloms hefbrug d.w.z. dat aan elke zijde van de aanhangwagen een 2-koloms hefbrug wordt gemonteerd. Zo wordt de aanhangwagen op vier punten geheven. Door Overlander is er een dubbele schakeling gemaakt zodat de voorzijde- en achterzijde van de aanhangwagen eventueel apart geheven kan worden, ideaal bij verschillende hoogte van opnamepunten.

Doordat de huidige aanhangwagens langer en ook zwaarder worden is er gekozen om gebruik te maken van 2 stuks Ravaglioli KPN349WELIK 2-koloms hefbruggen en in totaal 4 extra lange opname armen. Deze hefbruggen hebben een hefcapaciteit van 4,2 ton dus met dat heffen zit het wel snor.
De mannen van Overlander denken graag in oplossingen en zo hebben ze samen met de opdrachtgever weer een mooi staaltje vakwerk afgeleverd.

Bent u ook op zoek naar specifieke oplossingen voor het heffen van uw voertuigen, machines of wat dan ook raadpleeg dan ons team van verkoopadviseurs.

Where poeple make the difference !