terug naar het Airco / ATF

Airco machine

Bent u op zoek naar een airco machine voor in de garage? De airco machines van Overlander hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door het leveringsprogramma van Condor Equipment bieden wij hoogwaardige en veel verschillende airco machines aan. Deze airco machines hebben een lange levensduur. U biedt een extra goed service aan uw klanten met een airco machine van Condor.

Airco machines van Condor zijn geschikt voor alle soorten werkplaatsen en voor elke portemonnee. Onze airco machines worden vaak gebruikt door garage eigenaren die een extra service willen verlenen.

Verschillende airco machines


Bij Overlander heeft u de keuze uit zes verschillende airco machines:

  • Airco machine Condor Arera 134a
  • Airco machine Condor Arera HFO 1234yf
  • Airco machine Condor Country R134a
  • Airco machine Condor Simal 134a TOUCH
  • Airco machine Condor Simal HFO 1234yf
  • Airco machine Condor Simal HFO 1234yf TOUCH

Alle airco machines van Condor zorgen voor een snelle service voor de airco. De airco machines zijn eenvoudig in gebruik. Met duidelijke software loodsen deze airco machines u door het menu. Overlander biedt u de volautomatische en semi-automatische airco machines.

Airco machine bij Overlander


Wilt u een airco machine, maar weet u niet goed waar u op moet letten of wat de voordelen van de verschillende airco machines zijn? Overlander levert altijd maatwerk en helpt u dan ook graag op weg naar de juiste keuze. Wij helpen u aan een airco machine die past bij uw werkplaats. Neem daarom vooral contact met ons op of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

                                     Overzicht Condor airco machines (PDF)

                            Direct offerte aanvragen! Airco machine van Condor