terug naar het Airco / ATF

ATF apparatuur

Het reinigen en spoelen van de automatische versnellingsbak, koppelomvormer en warmtewisselaar behoort tot het onderhoud van de auto. Met moet dit voornamelijk zien als een voorzorgsmaatregel om problemen te voorkomen. Overlander heeft verschillende ATF-service apparaten in het assortiment, die u helpen met gebruikersgemak en een hoge kwaliteit.


Handbediende ATF service


De handbediende service unit spoelt met ATF olie op speciale wijze de automatische versnellingsbak. Deze versnellingsbak wordt vervolgens aangevuld met nieuwe olie. Het reinigen en spoelen behoort tot onderhoud van de auto en is één van de vele voorzorgsmaatregelen. Met de handbediende ATF service heeft u een prima apparaat waarmee u dit kunt aanbieden aan uw klanten. Overlander adviseert om de ATF olie te verversen tussen de 50.000 en 60.000 kilometer.

Volautomatische ATF service


De volautomatische ATF service spoelt met ATF olie en een speciale reiniger de automatische versnellingsbak. Deze wordt vervolgens weer aangevuld met nieuwe olie. Deze set komt inclusief de benodigde aansluitnippels.

Wilt u advies over welke ATF service het beste bij uw zaak past? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

                                    Overzicht ATF apparatuur (PDF)