terug naar het Bike werkplaatsinrichting

Bike werkplaatsinrichting

De werkplaats voor de motor is de laatste jaren uitgegroeid tot een professionele omgeving waar de modernste apparatuur wordt vereist. Overlander levert een zeer uitgebreid assortiment van hefbrug, wielservice apparatuur, uitlaatgas afzuiging en olie apparatuur. Door service te bieden aan uw klanten met motoren, weet u uw scala van diensten uit te breiden. Overlander helpt u hierbij. Een greep uit ons assortiment:

Heftafels voor de motor


Heftafels voor de motor vind je bij Overlander. U kunt kiezen uit schaarhefbruggen en hefplateau’s. Alle heftafels voldoen aan de laatste Europese kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u verzekerd van veilige en goedwerkende heftafels. Er zijn veel verschillende soorten uitvoeringen van heftafels, wij zijn er van overtuigd dat de heftafel die u zoekt bij ons beschikbaar is.

Bandenwisselaars


U heeft de keuze uit semiautomatische bandenwisselaars en een motor aangedreven balanceermachine. De semiautomatische bandenwisselaars zijn speciaal ontworpen voor het banden wisselen bij motoren. Deze bandenwisselaars werken hierdoor soepel en zijn gebruiksvriendelijk. De motor aangedreven bandewisselaar zorgt voor een snelle werking en ondersteunt u maximaal bij de uitvoering.

Paddock stands


Bij Overlander vindt u paddock stands voor uw motor. Er zijn verschillende paddock stands beschikbaar:
  • Achterwiel stand
  • Universele U-adapter
  • Achterwiel stand links
  • Pen adapter
  • Universele voorwiel stand
Bekijk gerust ons assortiment met paddocks. Wij verzekeren u van hoge kwaliteitsproducten doordat wij exclusieve leverancier zijn van onder andere Condor Equipment en Ravaglioli.

Wilt u hulp bij het uitzoeken van werkplaatsapparatuur voor motoren? Neem dan contact op met onze helpdesk. Vraag gratis uw offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

                      Compleet overzicht motor werkplaatsinrichting (PDF)