terug naar het Diversen

Garage krik / auto krik

Een auto krik komt altijd van pas in uw werkplaats en kan eigenlijk niet missen. In het uitgebreide assortiment van Overlander vindt u verschillende krikken in verschillende maten en uitvoeringen. Overlander helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hydraulische vloerkrik


Dit is een ideale garage krik die werkt volgens de CE eisen voor een veilige en lange levensduur. Deze krik weegt slechts 36 kilo en heeft een voetpedaal waarmee u snel heft. Ideaal voor de vakman die houdt van snel en makkelijk werken. Interesse? Vraag gratis een offerte aan!

Lucht krikken


Lucht krikken hebben als voordeel dat deze snel inzetbaar zijn voor u en uw medewerkers. Dankzij de handige handgreep is het zeer eenvoudig om deze krik onder de auto te krijgen. Met de ingebouwde veiligheidsklep wordt ongewenst dalen tegen gewerkt.

Lucht hydraulische krikken


De lucht hydraulische krik voldoet aan de laatste CE eisen waardoor we een lange en veilige levensduur garanderen. Met de dodemansbediening zorgen we voor een optimale veiligheid. Bekijk de specificaties in ons PDF bestand.
Wilt u meer weten over onze verschillende krikken? Neem dan contact op met de helpdesk van Overlander. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Weet u al welke krik u nodig heeft? Vraag dan gratis een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

                                      Overzicht garage / auto krikken