Keen Space werkplaatsmeubilair

Keen Space is een Italiaans kwaliteitsmerk en een innovatieve- en vooruitstrevende producent van meubels en kabinetten, geschikt voor alle onderhoudswerkplaatsen zoals: tweewieler-, auto-, truck- en zelfs landbouwmechanisatiebedrijven.

Producten van Keen Space


Overlander levert Keen Space werkplaatsmeubilair bij u op locatie. De Keen Space collectie staat bekend om vooruitstrevende en kwalitatieve werkbanden en werkplaatsmeubilair. U raakt nooit meer gereedschap en documenten kwijt of struikelt over los slingerende spullen. Alles kan netjes worden opgeborgen in het meubilair.

Voordelen van Keen Space werkplaatsmeubilair.


Naast het standaard meubilair van Keen Space is het mogelijk deze eenvoudig uit te breiden met verlichting of elektra aansluitingen. Ook modulaire kabinetten met daarin verwerkt afgiftehaspels voor diverse vloeistoffen en perslucht behoren tot de mogelijkheden. De Keen Space werkplaats meubels zijn te combineren tot een compleet wandkabinet. Hierdoor ziet uw werkplaats er veel professioneler en opgeruimd uit.

Modulaire werking van Keen Space


De modulaire werking van Keen Space is ideaal voor als u aanpassingen in de werkplaats wilt doen. Als u extra werkplek nodig heeft, breidt u werkbanken van Keen Space makkelijk uit door bijbehorende Keen Space meubels aan te schaffen. De werking van Keen Space is hierop ingericht. Ook als u een andere inrichting van uw werkplaats wilt, is dit makkelijk te doen met Keen Space.

Wilt u meer informatie over de producten van Keen Space? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op met onze adviseurs. Wij helpen u graag met het inrichten van een efficiënte werkplaats.

                                                                 Overzicht werkplaatsmeubilair (PDF)