terug naar het Olie / Vetten / Brandstof

Delphin Adblue Dispenser - Brandstof hevelen

Brandstof hevelen met de Delphin Adblue Dispenser? Nooit meer knoeien, lage inkoopprijzen en al het afval! Met de Delphin Adblue Dispenser werkt u veilig en efficiënt als het gaat om het bijvullen van personenauto's en bedrijfswagens. 


Betrouwbare koppeling van de Delphin Adblue Dispenser


De koppeling voldoet aan de ISO normen (22241), waardoor u betrouwbaar brandstof hevelt en bijvult. De koppeling van de Delphin Adblue Dispencer is speciaal ontwikkeld voor de aansluiting op persoonwagens. Ook bedrijfsauto's worden geholpen door de Delphin Adblue Dispencer. 


Stel zelf uw Delphin Adblue Dispencer in


De afgifte snelheid is door u zelf in te stellen. Het tankpistool slaat uit zichzelf af als de tank gevuld is. Door de stevige structuur van de trolley is de Delphin Adblue Dispenser makkelijk te vervoeren binnen uw garage of werkplaats. Op de het display scherm wordt duidelijk aangegeven hoeveel liter u heeft bijgevuld. 

Tijdens het navullen brengt de Delphin Adblue Dispenser de lucht in de tank over de naar de Delphintank. De hoeveelheid Adblue wordt altijd getoond door de display. 


Vraag een offerte aan voor de Delphin Adblue Dispenser

Overlander heeft al meer dan 30 jaar vak ervaring in werkplaatsinrichting. Wij zorgen voor een efficiënte werkplaatsinrichting waardoor u ook weer sneller en efficiënter werkt. De Delphin Adblue Dispenser. Heeft u vragen over de Delphin Adblue Dispenser? Neem dan contact op met onze  deskundige helpdesk! 

                                    Overzicht brandstof / AdBlue (PDF)