terug naar het Olie / Vetten / Brandstof

Olie opvangbak

Bent u klaar met het verspillen van olie? Met een olie opvangbak van Overlander zijn die tijden voorbij.  Met onze verschillende olie opvangbakken zorgen wij dat uw olie hergebruikt kan worden, waardoor u verspilling tegen gaat!

Olie opvangbak van 65 liter


De olie opvangbak van 65 liter heeft een verstelbaar onderstel met metalen wielen.  De opvangbak heeft een anti-spat rooster, waardoor u geen olie verliest. De olie opvangbak heeft een kuilrand en aan de bovenzijde is de opvangbak voorzien van een uitklaarbaar opvangklep. Hierdoor kan de olie spatbij in de opvangbak lopen. Deze olie opvangbak komt met een aftapkraan en slangtule.

Mobiele olie opvangbak nodig?


Wilt u uw olie opvangbak niet vast hebben op één plek? De mobiele olie opvangbak helpt u olie op te vangen waar u maar wilt. Deze opvangbak heeft een 15 liter grote trechter inclusief valbuis met kogelkraan die in de hoogte verstelbaar is. De tank kan worden geleegd door de olie af te tappen of met perslucht. Deze mobiele olie opvangbank wordt geleverd in 65, 90 en 115 liter.

Olie opvangbak kopen


Wilt u een nieuwe olie opvangbak kopen? Overlander helpt u graag verder. Wij leggen uit waar u op moet letten en welke olie opvangbak het beste bij uw situatie past. Overlander levert maatwerk en helpt u daarom graag met het maken van de juiste keuze. Neem daarom contact met ons op of vraag direct uw offerte aan!

                                     

Overzicht olie aftappen (PDF)