terug naar het Olie / Vetten / Brandstof

Vet afgifte voor industriële voertuigen

Personenauto’s moeten al lang niet meer doorgesmeerd worden. Maar bij industriële voertuigen en diverse voertuigen die ingezet worden voor landbouw- en grondverzet is het weldegelijk nog nodig om ze regelmatig door te smeren. Hiervoor is een goede vetafgifte nodig. Om die vet afgifte prima te kunnen doen heb je in je werkplaats de juiste apparatuur en toebehoren nodig. Deze vind je allemaal bij Overlander.Ontdek onze apparatuur voor een uitstekende vet afgifte


Bij Overlander kan je terecht voor alle apparatuur die je nodig hebt voor het uitvoeren van een goede vet afgifte. Een greep uit ons assortiment:

  • Handbediende doorsmeerunits
  • Handbediende vulpompen
  • Mobiele pneumatische doorsmeerunits
  • Pneumatische doorsmeerunits (wandmodellen)
  • Pneumatische vetpompen
  • Drumdeksels voor pneumatische vetpompen met zuigbuizen
  • Volgplaten voor pneumatische vetpompen
  • Vatenwagens

Al deze apparaten en producten worden met de grootste zorg geselecteerd door Overlander. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je de industriële voertuigen van je klanten of van je bedrijf goed kunt doorsmeren, zodat zij optimaal kunnen presteren. Overlander wil immers maar één ding: zorgen dat jij jouw diensten efficiënter kunt doen, zonder dat je daarvoor diep in je geldbuidel moet tasten.


Overlander is jouw expert voor werkplaatsinrichting


Overlander is dé expert voor werkplaatsinrichtingen. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt om aan een goede dienstverlening te kunnen doen in jouw werkplaats. Naast vet afgifte apparatuur vind je bij ons ook hefkolommen, alles voor een goede remtest te kunnen doen, slang- en kabelhaspels, verschillende soorten hefbruggen, etc. Wil je goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs kijk dan ook eens in het Condor Equipment assortiment. Ons eigen huismerk selecteren we met de grootste zorg. Heb je vragen? Aarzel dan zeker niet om deze aan onze experts te stellen.

                                           Overzicht vet afgifte (PDF)