terug naar het Testapparatuur

ADAS

Het ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) waar de moderne auto’s hedendaags zijn uitgerust maken gebruik van camera’s, radars, lichtdetectie, elektromagnetische sensoren en ultrasound en zijn er om gevaarlijke situaties te herkennen. Het Maxisys ADAS systeem is speciaal ontwikkeld met als doelgroep schadeherstellers, ruitspecialisten en multimerk dealerbedrijven.

Het AUTEL Maxisys ADAS systeem heeft een groot voertuigdekking van alle merken personenwagens waaronder Mercedes, Volkswagen, BMW, KIA, Volvo, Toyota, Nissan en vele andere merken. De AUTEL Maxisys ADAS opstelling bestaat o.a. uit een standaard kalibratiebord en d.m.v. verwisselbare accessoires geeft het systeem (wat bediend wordt d.m.v. een tablet) stap-voor-stap aan welke onderdelen waar geplaatst moeten worden voor het desbetreffende voertuig. Het kalibratieframe is eenvoudig in te stellen d.m.v. instelbare componenten en kalibratieborden  en bevat een elektrisch instelbare hoogteregeling.

Het Autel kalibratie systeem is tevens leverbaar als uitbreiding op huidige- en nieuw te leveren Ravaglioli uitlijncomputers en d.m.v. de meetkoppen van de uitlijncomputer en speciale software kan deze makkelijk worden ingezet.