terug naar het Bandenapparatuur

Balanceermachine

Op zoek naar een nieuwe professionele balanceermachine? Overlander biedt balanceermachines van Condor en Ravaglioli. Dit zijn twee absolute A-merken als het gaat om balanceermachines en werkplaatsinrichtingen. Overlander biedt u complete balanceermachines aan voor uw werkplaats. Ook kunt u bij Overlander terecht voor accessoires en losse onderdelen voor uw balanceermachine.

Overlander biedt balanceermachines aan bij professionele garages en hobbyisten. Wij hebben voor elke wens een geschikte balanceermachine. Wij leveren de balanceermachine volledig geassembleerd bij u thuis.

Verschillende soorten balanceermachines


Overlander biedt twee verschillende balanceermachines aan:
  • Digitale balanceermachines van Condor Equipment
  • Motor aangedreven balanceermachine van Ravaglioli

Beide soorten balanceermachines zijn zeer geschikt voor het balanceren. De balanceermachines hebben een lange levensduur en zijn van hoge kwaliteit. Elke balanceermachine heeft zijn eigen unieke specificaties. Hierdoor vindt u altijd wel een balanceermachine die past bij uw behoefte.

Balanceermachines bij Overlander


Wilt u een balanceermachine, maar weet u niet goed waar u op moet letten of wat de voordelen van de verschillende balanceermachines zijn? Overlander levert altijd maatwerk en helpt u dan ook graag op weg naar de juiste keuze. Wij helpen u aan een balanceermachine die past bij uw werkplaats. Neem daarom vooral contact met ons op of vraag uw vrijblijvende offerte aan.


Direct offerte aanvragen!
Balanceermachine Ravaglioli / balanceermachine Condor