terug naar het Bandenapparatuur

Bandenwisselaars

Op zoek naar een nieuwe bandenwisselaar voor in de garage? De bandenwisselaars van Overlander zijn van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Door onze samenwerking met Ravaglioli en het leveringsprogramma van Condor Equipment bieden wij hoogwaardige en veel verschillende bandenwisselaars aan. Deze bandenwisselaars hebben een lange levensduur. Onze bandenwisselaars zijn geschikt voor zowel motorfietsen als voor auto's.

Alle bandenwisselaars zijn beschikbaar voor alle soorten werkplaatsen en voor elke portemonnee. Onze bandenwisselaars staan daarom bij zowel professionele bandenbedrijven als bij de hobbyist.

Verschillende bandenwisselaars


Bij Overlander heeft u de keuze uit twee verschillende soorten bandenwisselaars:

  • Semiautomatische bandenwisselaar
  • Volautomatische bandenwisselaar

Daarnaast bieden wij u ook losse onderdelen aan voor uw huidige bandenwisselaar. Het is namelijk niet altijd nodig om de bandenwisselaar compleet te vervangen als er een onderdeel mist. Bekijk daarom vooral onze losse onderdelen.

Bandenwisselaars bij Overlander


Wilt u een bandenwisselaar, maar weet u niet goed waar u op moet letten of wat de voordelen van de verschillende bandenwisselaars zijn? Overlander levert altijd maatwerk en helpt u dan ook graag op weg naar de juiste keuze. Wij helpen u aan een bandenwisselaar die past bij uw werkplaats. Neem daarom vooral contact met ons op of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Direct offerte aanvragen!

Ravaglioli bandenwisselaar / Condor bandenwisselaar