terug naar het Brandweer & Ambulance

Magnetic

De Magnetic Grabber®
Vandaag de dag is er een uitwisselbaar afzuigsysteem om, in elke kazerne, uitlaatgassen te verwijderen. In combinatie met de verschillende voordelen van de Magnetic Gabber® en de mogelijkheid om een gebruiksvriendelijk en professioneel systeem in uw kazerne te hebben, maakt de keuze makkelijk.

Eenvoudig te bedienen - ‘click & seal’
Dankzij het conische systeem kan de Magnetic Grabber® op buitengewoon gebruikersvriendelijke wijze aan het voertuig worden gekoppeld. Als je een duidelijke ‘klik’ hoort, weet je dat de aansluiting van het systeem op het voertuig correct is ‘verzegeld’, waardoor het gevaar van dieseluitlaatgassen in de kazerne beperkt wordt tot een minimum.
De strategisch geplaatste magneten zorgen voor een goede verbinding met het voertuig en voor een gecontroleerde automatische afkoppeling wanneer het voertuig de kazerne verlaat.

Professionele uitstraling en prestaties
Met zijn roestvrijstalen gepolijste uiterlijk is de Magnetic Grabber® gemakkelijk te herkennen, maar ook de functies zijn wat u van ons systeem mag verwachten. Dankzij het ontbreken van obstakels in de slang kan het systeem gevaarlijke dieseluitlaatgassen op maximaal vermogen afvoeren. Het nieuwe Magnetic Grabber® systeem kan zeer snel worden bevestigd aan een voertuig dat is uitgerust met het innovatieve uitlaatkoppelstuk.
De toevoeging van omgevingslucht door het uitlaatkoppelstuk zorgt ervoor dat de temperatuur van de uitlaatgassen van het voertuig in de slang wordt verlaagd, waardoor het systeem veiliger in gebruik is.

Veiligheid van het systeem
Om uw investering te beschermen en om schade te voorkomen, heeft Overlander de Magnetic Grabber® voorzien van een geïntegreerde rubber beschermring. Met de rubber beschermring van de Magnetic Grabber® bent u, in combinatie met uw veiligheidsafkoppelsysteem, goed beschermd.