Over ons

Over ons

Wie we zijn
Overlander is al meer dan 30 jaar importeur van hoogwaardige producten voor de werkplaats van het autobedrijf, zowel voor dealers als voor universele garagebedrijven, truckbedrijven, bandenbedrijven alsmede landbouw & grondverzet. 

Wat we doen
Behalve het leveren van een compleet programma werkplaats en uitrusting, zijn we tevens gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten op basis van het turnkey concept. Dus alles in één hand: één gesprekspartner, één installateur en één leverancier.

Binnen de automotive-afdeling is de realisatie van deze nieuwbouwprojecten inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken activiteit. Vanaf het eerste gesprek via het werkplaatsontwerp tot en met de inrichting vindt u in Overlander de partner met een schat aan ervaring en knowhow.
Wij hebben voor een traject gekozen, dat begint met een inventarisatie van uw bedrijfsprofiel, zoals aantal verkochte auto's het werkaanbod inclusief de APK- keuringen en het merk dat u eventueel vertegenwoordigd.
 
B.E.K.
“Beter, Efficiënter en dus Kostenbesparend” werken is ons doel.
Niet alleen verkopen tegen de laagste prijs maar wij wijzen u liever op het rendement van het product/project en bieden u een compleet aftersales-traject aan door inspecties en onderhoud uit te voeren en het up-to-date houden van uw apparatuur.
Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf optimaal blijft functioneren met zo min mogelijk uitval.
Voor elke situatie leveren we een maatoplossing

Installatie en Service
Overlander heeft alles in eigen beheer zoals installatie, reparatie, onderhoud en certificering.
Dagelijks zijn onze gekwalificeerde monteurs op weg om onderhoud uit te voeren, apparatuur te plaatsen of een hele werkplaats in te richten met leidingwerk etc. Hierdoor kunnen wij adequaat reageren op eventuele storingen en eventuele ‘stilstand’ te beperken. Dit doen we niet enkel voor onze eigen producten maar nagenoeg voor alle merken.
 
Hulpverlening
Overlander marktleider op het gebied van uitlaatgasafzuiging met automatisch ontkoppelsysteem voor hulpverleningsvoertuigen zoals brandweer en Ambulance.
Al meer dan 1.800 hulpverleningsvoertuigen binnen de Nederlandse Veiligheidsregio’s zijn aangesloten op een door Overlander gemonteerd afzuigsysteem voor uitlaatgassen met automatische ontkoppeling van de afzuigslang bij het vertrek uit de kazerne.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan nu contact met ons op!