De nieuwste innovatie 3D uitlijnen bij Overlander
terug naar Nieuws

De nieuwste innovatie 3D uitlijnen bij Overlander

De nieuwste innovatie 3D uitlijnen bij Overlander


Na het succes van de op de markt gebrachte TD3000-serie 3D uitlijnen en het TD2.0Wifi systeem van Ravaglioli komt de fabrikant nu met een 3D uitlijnsysteem op basis van een Tablet en Wandpanelen.

De AllOnWall serie maakt het mogelijk om alles wat nodig is voor het uitlijnen functioneel aan de muur bevestigd te hebben. Zo komt er nuttige ruimte vrij in de werkplaats. Alle activiteiten zijn te bedienen via een 10'' tablet die u tijdens het uitlijnen op de hefbrug plaatst, dankzij de ingebouwde magneten, of mee kan nemen in het voertuig. De opstelling maakt gebruik van beproefde meetkoptechnologie met HD-camera's en Real 3D-doelen, geheel draadloos met Bluetooth-transmissie.

De 3D camera’s worden met een snelkoppeling systeem aan de hefbrug bevestigd.

De camera’s zijn voorzien van een rubberen protectie tegen het beschadigen en geïntegreerde handgrepen met kunststof bescherming.

Aan de wandpanelen worden bevestigd de beide camera’s met laadstations voor de batterijen op te laden, de 3D targets wet wielklemmen welke uitermate licht zijn ontworpen, onderhoudsvrij en zonder elektrische delen en de 10”Tablet welke ook automatische geladen wordt.

Er is een “AllOnWall” versie waar met losse wandsteunen voor de 3D targets met wielklemmen welke aan de wand of hefbrug bevestigd kunnen worden of een “High-Tech” versie waar alles op een wandbord is bevestigd.

Er zijn twee soorten wielklemmen leverbaar, de 4-punts klemmen met wielgrijpers als optie en de     3-punts zelf centrerende wielklemmen die geen compensatie vereisen.

Het 3D systeem is compatibel met het Ravaglioli ‘TEq-Link’  wat er voor zorgt dat de testresultaten naar de werkplaatsreceptie wordt verzonden en voor hulp of afstand.

Dus geen obstakels meer op de werkvloer, geen uitlijnpalen of verrijdbare kabinetten maar een compact systeem welke overal aan de wand te monteren is.


Inmiddels is productie in volle gang en zullen de eerste units uitgeleverd gaan worden in Augustus 2022 en zal deze ook in de showroom van Overlander ‘Live’ in Zeewolde te bewonderen zijn.