Overlander breidt assortiment Ravaglioli 3D uitlijncomputers uit!
terug naar Nieuws

Overlander breidt assortiment Ravaglioli 3D uitlijncomputers uit!

Overlander introduceert een nieuw type 3D uitlijncomputer van het type Ravaglioli TD3000SP.
Deze machine is de vervanger van de bestaande RAVTD3000S.B met het behoud van de meetkoppen en software.

De TD3000SP heeft een gesloten kabinet, 19” beeldscherm en draait op Windows 10.
De set wordt compleet geleverd met 4–punts opspanklemmen met snel koppel wielarmen en ABS beschermers wat de “Run-out” meting overbodig maakt en er dus een snellere meting wordt gewaarborgd.

Een vaste uitlijnplek is niet nodig, de uitlijncomputer kan op iedere hefbrug met rijbanen zijn werk doen door het draadloze systeem tussen de meetkoppen en de camera’s.
De camera’s worden aan de rijbanen van de hefbrug gefixeerd waardoor er geen onnodige ruimte verloren gaat in de werkplaats door kolommen met camera’s op de werkvloer voor de hefbrug of hangend aan de zijkanten tegen het plafond met dure constructies.

Om nog flexibeler te kunnen uitlijnen is het mogelijk bij de machine de Ravaglioli STDA141 aan te schaffen.
Dit is de ALIGNMENT CONNECT app van Ravaglioli en maakt het mogelijk om vanaf een tablet of smartphone de machine te bedienen of de gegevens vanaf te lezen.

Daarnaast is de uitlijnmachine uit te breiden met het “Shoot & Go” programma met kenteken herkenning. Door het maken van een eenvoudige foto van het kenteken of deze handmatig in te voeren verzamelt de STDAshoot-app dan automatisch de juiste data vanuit het Automotive Register en selecteert het voertuig aan de hand van het kenteken zonder dat men eerst de diverse programma’s hoeft door te lopen.

Of wat dacht u er van om de nieuwe Ravaglioli WS103 profieldieptemeter er op aan te sluiten ?
De profiler detecteert automatisch het profiel van de band van het voertuig wanneer u erover rijdt en alle gegevens verschijnen dan op het scherm van de uitlijncomputer.

De TD3000SP van Ravaglioli is een echte toevoeging aan uw werkplaats en is eenvoudig in gebruik.