terug naar het Hefbruggen

Mobiele hefkolommen

Mobiele hefkolommen komen vooral van pas in een drukke werkomgeving waar regelmatig dingen in verplaatst moeten worden. Deze hefkolommen winnen dagelijks aan populariteit, omdat ze heel wat voordelen vinden. Ben jij ook een fan van mobiele hefkolommen en wil je ze graag hebben in je werkplaats? Dan ben je bij Overlander aan het juiste adres.

De voordelen van mobiele hefkolommen


We sommen alle voordelen van een mobiele hefkolom voor je op:
  • Mobiele hefkolommen kunnen tot wel zestig ton heffen
  • Ze zijn universeel toepasbaar, zo vormen de wielbases of spoorbreedtes van verschillende voertuigen totaal geen belemmering. Je kan de mobiele hefkolommen dus altijd gebruiken
  • De mobiele hefkolommen kunnen gebracht worden naar het voertuig. Kan je niet altijd een vaste plaats voor een voertuig garanderen dan is dit zeer interessant
  • Staan ze in de weg? Dan verplaats je de mobiele hefkolommen even aan de kant.
  • Vroeger had je een verbindingskabel nodig, maar nu bestaan er draadloze systemen, waardoor mobiele hefkolommen nog handiger zijn geworden. Ook is er geen struikelgevaar meer.

Bij Overlander vind je mobiele hefkolommen van 2,5 tot 10 ton per kolom. Deze kunnen gebruikt worden voor personenwagens, bussen, trucks en kleine bestelwagens.

Bestel vandaag nog jouw mobiele hefkolommen


Overtuigd van alle voordelen die mobiele hefkolommen in jouw garage kunnen geven? Bestel ze dan nog vandaag bij Overlander. Wij hebben al onze mobiele hefkolommen zeer zorgvuldig geselecteerd. Zo geniet u steeds van de beste prijs-kwaliteitverhouding aan een eerlijke en juiste prijs. Bij Overlander kan je hiernaast ook terecht voor alle andere producten, apparatuur en toebehoren die je in jouw garage nodig hebt. Wil je eens praten met een expert over de inrichting van je werkplaats? Neem dan zeker ook eens contact op met onze condor equipment expert, die je graag met raad en daad zal bijstaan.

 

Overzicht mobiele hefkolommen (PDF)