terug naar het Bandenapparatuur

Truck bandenwisselaars

Op zoek naar een truck bandenwisselaar voor in de garage? De truck bandenwisselaars van Overlander komen van Ravaglioli en Condor Equipment. Doordat wij exclusieve leverancier zijn van deze merken, kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden. Onze truck bandenwisselaars zijn hoogwaardig en hebben een lange levensduur. Wij bieden alles wat nodig is om deze klus tot een succes te brengen! 

Alle truck bandenwisselaars zijn beschikbaar voor alle soorten werkplaatsen en voor elke portemonnee. Onze truck bandenwisselaars staan daarom bij zowel professionele bandenbedrijven als bij de hobbyist.

Truck bandenwisselaars: breed assortiment


Bij Overlander heeft u de keuze uit verschillende soorten truck bandenwisselaars:
  • Mobiele bandenwisselaars
  • Bandenwisselaar voor in een servicewagen
  • Automatische bandenwisselaar voor truckbanden
Daarnaast bieden wij u ook losse onderdelen aan voor uw huidige truck bandenwisselaar. Een complete bandenwisselaar vervangen is niet altijd nodig. Bekijk daarom vooral onze losse onderdelen.


Truck bandenwisselaars bij Overlander


Wilt u een bandenwisselaar, maar weet u niet goed waar u op moet letten of wat de voordelen van de verschillende truck bandenwisselaars zijn? Overlander levert altijd maatwerk en helpt u dan ook graag op weg naar de juiste keuze. Wij helpen u aan een truck bandenwisselaar die past bij uw werkplaats. Neem daarom vooral contact met ons op of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

                                Overzicht TRUCK bandenwisselaars (PDF)