terug naar het Hefbruggen

Banden hefbruggen

Bent u op zoek naar bandenhefbruggen die u kunt inzetten voor de bandenservice, remservice of carroserie werkzaamheden? Met banden hefbruggen van Overlander kunt makkelijk en snel uw werkzaamheden uitvoeren. De bandenhefbruggen van Overlander zijn makkelijk te vervoeren, waardoor u erg mobiel bent in uw werkzaamheden. Wij leveren alleen de beste kwaliteit. U heeft de keuze uit de A-merken Ravaglioli, Condor en Herkules. Wij leveren de banden hefbrug bij u op locatie, dat is service!


Verschillende banden hefbruggen

U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan banden hefbruggen. Populaire hefbruggen zijn

  • Universele korte schaar hefbrug van Ravaglioli
  • Bandenservice schaarhefbrug van Ravaglioli
  • Condor schaarhefbrug
  • Bandenservice hefbrug van Herkules


In de bijbehorende PDF bestanden vindt u alle productspecificaties van deze producten. Daarnaast vind u hier ook ons complete assortiment aan bandenhefbruggen.


Hulp nodig bij het kiezen van een bandenhefbrug?

Overlander heeft een ruim assortiment aan banden hefbruggen. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij komen graag met u in gesprek om de juiste hefbrug te kiezen die past bij uw situatie.

Mocht u al een goed idee hebben over welke bandenhefbrug u nodig heeft, dan kunt ook direct uw offerte aanvragen. Wij leveren de banden hefbrug ook bij u op locatie!
 

Overzicht banden hefbruggen (PDF)