terug naar het Hefbruggen

Schaarhefbruggen

Bij Overlander vind je de beste schaarhefbruggen die je nodig hebt voor je garage. Onze schaarhefbruggen zijn handig omdat ze minder plaats innemen dat de traditionele hefbruggen met twee of vier kolommen. Hierdoor zijn de schaarhefbruggen ideaal voor in je werkplaats. Bij Overlander kan je terecht voor een ruim assortiment aan schaarhefbruggen. Zo kan je het type hefbrug kopen dat je nodig hebt.


Ruim assortiment schaarhefbruggen

Voor volgende schaarhefbruggen kan je bij ons terecht. Je hebt daarbij telkens de keuze tussen één van onze twee merken, namelijk Ravaglioli of Condor:
 

  • Wielvrije schaarhefbruggen
  • Rijbaan schaarhefbruggen laag profiel
  • Rijbaan schaarhefbrug met vloer inbouw
  • Diverse accessoires


Schaarhefbruggen voor een eerlijke prijs


Bij Overlander ben je er zeker van dat je jouw schaarhefbruggen voor een eerlijke prijs kan kopen. Overlander wilt jou immers alleen maar de beste kwaliteit bieden. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij een optimale dienstverlening aan al je klanten kan geven. Hierdoor hoef je geen schrik te hebben om online een schaarhefbrug te bestellen bij Overlander. Wij zorgen er namelijk steeds voor dat je kan genieten van de beste dienstverlening. De schaarhefbruggen die je bij ons koopt zijn stabiel en zorgen dat je heel makkelijk de carrosserie en ander schadeherstel aan wagens kunt uitvoeren.


Vraag direct jouw offerte aan


Overlander is de specialist voor alle toebehoren die garagisten en werkplaatsen nodig hebben. Bij ons kan je terecht voor de beste apparatuur, producten en toebehoren tegen de beste prijs. Daarbij lever je nooit in op kwaliteit. Wij zijn steeds bereikbaar voor al je vragen. Vraag jouw offerte aan en en wij leveren al je apparatuur, producten en toebehoren in prima staat. Zo kan jij je bezighouden met wat echt belangrijk is. Je klanten tevredenstellen door hun auto’s op een goede manier te herstellen.


Overzicht schaarhefbruggen (PDF)

Wielvrije schaarhefbruggen (PDF)

Rijbaan schaarhefbruggen (PDF)

Rijbaan schaarhefbruggen truck (PDF)